Citește articolul Cine este curcubetele tău?

Scris de: -Cont_sters
Vizualizări: 467
Scris:
BBCode: [url=/articol/id/685-cine-este-curcubetele-tau]Cine este curcubetele tău?[/url]
Uneori, arșița problemelor este domolită de umbra ademenitoare a unui curcubete. Asemenea lui Iona, care s-a bucurat de umbra unui curcubete, îi mulțumim lui Dumnezeu pentru umărul unui prieten, pentru răcoarea unei conversații într-o situație încinsă.

Dar ceea ce trebuie să ne amintim, la umbra acestor propte, este că ele sunt efemere și perisabile - fragile precum coaja unui ou. Dumnezeu este în spatele fiecărei binecuvântări pe care o primim. El face să răsară curcubetele – pentru că știe intensitatea arșiței și valoarea umbrei. Însă tot El decide momentul în care umbra să se dizolve.

Cu ce schimbă lucrurile abordarea aceasta?

Te face să te bucuri cu adevărat de umbră – de valoarea unui zâmbet, a unei încurajări, pentru că le atribui corect – Dumnezeu le trimite, pentru că știe că ai nevoie de ele. Te relaxezi și nu te mai agăți cu disperare de persoanele din jurul tău, ca sursă de încurajare și iubire, ci te centrezi în Dumnezeu, Cel care este în stare să te protejeze de pârjolul de afară, prin intermediul unui curcubete sau fără el. Dumnezeu prin Sine Însuși este mai mult decât suficient să împlinească în mod abundent fiecare nevoie fizică, emoțională, spirituală pe care o ai.

Slavă Domnului pentru toți oamenii resursă din jurul nostru – izvoare de încurajare, suport, binecuvântare. Și de asemenea, slavă Domnului atunci când ei nu sunt acolo. Dumnezeu este prezent întotdeauna cu noi, El, la umbra căruia ne-am adăpostit noi.
SMS
Nota: 10
Puncte: 30
Voturi 3
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
2 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Comentarii 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Blog >> Blog | categoria Diverse >> Citește articolul Cine este curcubetele tău? | FiiLumina
meniu prim
"Ca o piesă de teatru, așa este viața: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat.”
~ Seneca ~