![]() | Ce parere aveti despre acest sport? Optiuni topic |
![]() | ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() ![]() Lumea joacă fotbal, însă noi nu mai aparținem de lume și am murit față de lume și trăim cu Hristos în Dumnezeu. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Nu e păcat. Optiuni postare ® |
![]() | În timpul acesta, când calea credinței s-a lărgit, este greu să spunem că e păcat. Cei care spun că nu e păcat, să caute un suport biblic. Optiuni postare ® |
![]() | Fotbalul e rau. Se poate ajunge la mai multe lucruri de la fotbal. Da ce sa faci, asta este! Optiuni postare ® |
![]() ![]() Dragi mei, eu sunt unul careia ii place fotbalul... vreau sa spun ca nu este pacat... atunci e păcat, cand joci și te enervezi si vorbesti urat... dar dacă joci o data la săptămâna, nu-i nimica... Si nu este, cum zic unii, că fugi și alergi degeaba... ci faci un pic de sport pentru sanatatea ta... Eu vreau sa va spun ca lucrez la o munca foarte grea, urc toata ziua mobila pe scări. Dar cand joc un fotbal, parca ma simt mai relaxat... Optiuni postare ® | |
![]() | ![]() ![]() Pai e sanatate curata! Atunci nu jucam?Sanatatea e pacat, sa inteleg... Optiuni postare ® |
![]() | Ma uit la fotbal, joc fotbal si nu cred ca-i pacat. Parerea mea! Fiecare crede cum vrea. Optiuni postare ® |
![]() | E bun Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |