Postează răspuns![]() | Ce iti place in viata asta, si de ce? Ti-a schimbat viata ta? Optiuni topic |
![]() | ![]() Alidia - Trebuie sa mergem inainte in aceasta viata... ca la urma sa primim cununa din Mana Lui... si sa ajungen in viata cealalta, unde cu totii dorim... Optiuni postare ® |
![]() | ![]() Ana16 - Să-L laud pe Domnul si sa iau botezul. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() Dani91 - In viata asta imi place ca il cunosc pe Dumnezeu. Asta mi-a schimbat viata in bine. Optiuni postare ® |
![]() Adrryana - In viata asta imi place cel mai mult ca L-am intalnit pe Dumnezeu, fara El, viata mea nu avea nici un sens, era o goană dupa vânt. Asa am un rost in viata asta, altfel era un nimic, dar ii multumesc Lui Dumnezeu ca mi-a iesit in cale, Slava Lui...! Ii multumesc din toata inima mea ca m-a ales sa fiu fiica Lui! Optiuni postare ® | |
![]() | ![]() Florin - Bineînțeles, în primul rând, îmi place să-L slujesc pe Dumnezeu. Dar, totodată, îmi place să-mi fac prieteni noi, să comunic, să citesc, să călătoresc, și alte lucruri. Optiuni postare ® |
![]() Hadasa90 - Sa fac voia Domnului Optiuni postare ® | |
![]() Addah - Chiar nu știu! Îmi plac munții, marea, apa, soarele, îmi place tot ce e frumos, îmi place liniștea Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |
Forum >>
Viata >> Topic Ce iti place tie in viata asta? >> Urmărește topicul Ce iti place tie in viata asta? | FiiLumina
meniu prim