Urmărește topicul Cine l-a ucis pe Isus?

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 11
Vizualizări: 1802
Membrii abonați 2
Membrii respondenti: 9
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1259-cine-l-a-ucis-pe-isus]Cine l-a ucis pe Isus?[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Cine L-a ucis pe Isus? Putea cineva sa Il salveze? De ce nu a putut?
Optiuni topic
Silvyu123
-Silvyu123 -
Nu-i singur Iuda vinovat, de sangele ce s-a varsat... si eu si tu, si tu si eu! Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
La modul figurat nu L-a ucis nimeni pentru ca El a ales sa moara pentru noi, pentru pacatele nostre :( La modul propriu, L-au ucis romanii prin Iuda care L-a vândut... nu putea sa-L salveze nimeni, in primul rand pentru ca nu se lasa El salvat, in al doilea rand, toti erau impotriva Lui... Ar fi vrut Maria sa-L salveze, dar pentru asta a venit Isus sa moara pentru noi, pacatosii, ca sa putem mosteni imparatia :) Optiuni postare ®
Marius_83
-Marius_83 -
Noi, toți. Optiuni postare ®
Marius_83
-Marius_83 -
Pacatele noastre Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
Pe Isus L-a ucis pacatul nostru, al fiecăruia. Optiuni postare ®
Dorin_z
-Dorin_z -
Intreaga lume, si eu si tu suntem vinovati de moartea Domnului Isus Hristos, El și-a dat viața pe cruce ca să ne răscumpere pe noi. Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -
Nu L-a ucis nimeni. A fost voia lui Dumnezeu sa moara pentru omenire. Ca sa fie jertfa de iertare a omului pacatos. Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Dragostea pentru oameni! Optiuni postare ®
Mb
-Mb -

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Cine l-a ucis pe Isus? >> Urmărește topicul Cine l-a ucis pe Isus? | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~