Urmărește topicul Cum e viața ta inaintea Domnului?

Postează răspuns
Raspunsuri: 6
Vizualizări: 1724
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 6
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1553-cum-e-viata-ta-inaintea-domnului]Cum e viața ta inaintea Domnului?[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Copiii lui Dumnezeu trebuie sa aiba o viata curata, sa fie o lumina pentru intunericul de afara, vorbele sa fie drese cu sare, in toate, copiii lui Isus trebuie sa fie deosebiti pentru a mosteni viata vesnica... cum ne vedem viata noastră?
Optiuni topic
Danieln
-Danieln -
Marius_83
-Marius_83 -
Viata mea inaintea lui Dumnezeu e o carte deschisa Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -
Eu sunt sincer cu Dumnezeu. In anul 2012 L-am cunoscut personal. Intr-o seara am iesit afara si L-am intrebat: „Unde esti Tu, Doamne? Arata-Ți puterea, daca ma iubești!” Dintr-odată, m-a lovit o putere in cap si mi-a strabatut tot corpul. Ce seara minunata a fost pentru mine... Marire Domnului Isus ca mi-a raspuns. Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Daca suntem seriosi cu noi insine, apoi cu cei din jurul nostru, putem numai prin harul Domnului sa fim seriosi si cu El, AMIN! Optiuni postare ®
Florin
-Florin -
Mă străduiesc să fiu curat înaintea Domnului, uneori reușesc, alteori nu. Dar încerc să merg pe calea lui Dumnezeu. Optiuni postare ®
Addah
-Addah -
Mă străduiesc să Îi fiu pe plac. Recunosc că de multe ori, deși nu vreau, Îl dezamăgesc, dar sunt recunoscătoare că pot să Îi spun Tată și cum la un tată te duci cu îndrăzneală indiferent de situație, așa mergem și noi la El Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Culte >> Urmărește topicul Cum e viața ta inaintea Domnului? | FiiLumina
meniu prim
"Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce."
~ Mark Twain ~