Credeti ca numele nostru se potriveste 100% cu personalitatea noastra? Optiuni topic |
De-a lungul a cel putin 2 ani, am observat ca numele caracterizeaza o persoana, de exemplu doi baieti cu numele Raul au un fel de gandire foarte asemanator, reactioneaza la fel, parca ai zice ca-s gemeni. Numele, eu cred ca caracterizeaza fiecare persoana. Parerea mea Optiuni postare ® | |
Kiwi - Asa cum semnifica si numele meu Eu cred ca Dumnezeu este cu mine mereu Optiuni postare ® | |
Da Optiuni postare ® | |
Dany__ - Am observat la multe persoane in care personalitatea este redată de nume, nu chiar 100% dar 80-90 sigur. Optiuni postare ® | |
Si al meu Optiuni postare ® | |
Addah - Cam da, dar nu e neaparat o lege. Optiuni postare ® | |
Nu Optiuni postare ® | |
Dani91 - Se potrivește. Chiar adesea vad asta la multi oameni. Optiuni postare ® | |
Nu știu ce să zic în legătură cu numele. Poate da, poate nu. Dar știu că pe mine mă cheamă ca și pe mami. Și mi-a spus o soră că nu degeaba avem aceleași nume. )" /> Că semănăm și fizic, și la modul de a gândi, și la preferințe în legătură cu muzica, și la mașini... Amândouă nu le suportăm. )" /> Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |