![]() | Salut Vizitator offline! În data de 01-01-2016 site-ul fiilumina.ro este la ceas aniversar, împlinind vârsta de cinci ani! Dacă ai vreo experiență plăcută prin care ai fost ajutat(ă) de activitatea petrecută pe acest site, ne-ar face plăcere să ne spui și nouă despre ce este vorba! Optiuni topic |
![]() | ![]() ![]() Multe binecuvatari, frate Nicu si multi ani înainte... Ma bucur sa fiu alaturi de voi aici, m-am simtit cel mai bine si drept sa va zic, cunosc toate site-urile de genul, dar aici mi-a placut cel mai mult. Am avut aici prieteni de minune cu care m-am inteles super, de exemplu Symo, fosta admin, dar din pacate nu mai stiu nimic de ea. Si multi, multi altii. M-am bucurat sa impartasesc cu voi multe articole, Trivia, chat etc. Chiar ma bucur pentru acest site. Multe binecuvantari si impliniri la toti. Cu drag, Emy. ![]() |
![]() | În primul rând, Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Bordanc Nicu pentru ce a făcut pe acest site minunat, aici am cunoscut multi prieteni cu care m-am înțeles bine, și acum sunt împreună cu voi, aici. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toți cu înțelepciune! Optiuni postare ® |
![]() | Da... cinci ani de bucuri si de noi prieteni! In care m-am simtit minunat! Domnul sa va binecuvinteze si tot ce-i mai bun sa va implineasca! Optiuni postare ® |
![]() | Eu am cont din 2011 aici si am cunoscut multi prieteni pe acest site si ma bucur pentru asta. Dumnezeu sa-i binecuvinteze cu credinta si cu înțelepciune, Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() |
![]() | Dumnezeu sa binecuvinteze pe toata echipa acestui site. Optiuni postare ® |
![]() | Imi place mult acest site, Domnul sa binecuvinteze fiecare persoana care se implica in buna desfasurare a acestui site ![]() |
![]() | Replica la: Imi place mult acest site, Domnul sa binecuvinteze fiecare persoana care se implica in buna desfasurare a acestui sitede Chicu_Samuel Dumnezeu sa binecuvinteze munca celor care au lucrat pentru acest site minunat. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Domnul Isus sa va dea putere de munca in continuare. Sa ne auzim si sa ne vedem multi ani de acum incolo! ![]() |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |