Urmărește topicul Relatii de prietenie

Postează răspuns
Raspunsuri: 6
Vizualizări: 1862
Membrii abonați 0
Membrii respondenti: 6
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/1786-relatii-de-prietenie]Relatii de prietenie[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Daca ai afla ca prietenul tău, prietena ta, are o problema de sănătate, ce vei face?
Optiuni topic
Acest topic are și un chestionar
Addah
-Addah -
I-as fi alaturi din toate puntele de vedere! L-as incuraja si pentru nimic in lume nu l-as abandona! Optiuni postare ®
Ana16
-Ana16 -
steagI-aș fi alături și aș încerca să o/îl fac sa uite de boală Optiuni postare ®
Dorin_z
-Dorin_z -
Ma voi ruga Domnului Isus sa o vindece. Optiuni postare ®
Dani91
-Dani91 -
Ma voi ruga lui Dumnezeu. Optiuni postare ®
Raluemy
-Raluemy -
Normal e sa te rogi pentru el, sa fii langa el si la rau, nu doar la bine. Optiuni postare ®
Buble-estera
-Buble-estera -
Aș rămâne alături de el! Cu toate că nu e atât de ușor, vreau să îi fiu alături toată viaţa. Pentru că, sinceră să fiu, și mie mi-ar plăcea să rămână alături de mine dacă mi s-ar întâmpla ceva și aș avea probleme de sănătate. Doamne ferește pe toţi! Însă nu îmi pot imagina să îl las în situaţia asta, deoarece l-aș iubi! Optiuni postare ®
Pagina 1 din 1
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Diverse >> Topic Relatii de prietenie >> Urmărește topicul Relatii de prietenie | FiiLumina
meniu prim
"Spui că iubești ploaia, dar folosești umbrela când mergi prin ea. Spui că iubești soarele, dar cauți umbra când strălucește. Spui că iubești vântul, dar închizi fereastra când bate. De aceea sunt speriat când spui că mă iubești."
~ Bob Marley ~