Credeti ca banii aduc fericirea? Spunea o vorba, ca nu aduc fericirea, dar o intretin. Optiuni topic |
Dorin_z - Bani niciodata nu au adus fericirea. Optiuni postare ® | |
Picasso - Bani sunt pt o necesitate, pentru intretinerea in viata. Nu poti cumpara iubire, sanatate si iertare. Optiuni postare ® | |
Banii aduc necazuri, dar daca ai o viata fara necazuri, te plictisesti Optiuni postare ® | |
Dani91 - Da si nu Optiuni postare ® | |
Nu, nici vorbă. Optiuni postare ® | |
Adevarata fericire este doar in Dumnezeu, asa cum spune ultimul verset din Ps.73 Optiuni postare ® | |
Banii nu aduc fericirea dar se zice ca o intretin, eu zic altfel, nu ma fac banii pe mine, eu ii fac pe ei Optiuni postare ® | |
Replica la: Banii nu aduc fericirea dar se zice ca o intretin, eu zic altfel, nu ma fac banii pe mine, eu ii fac pe eide Constantin Dacă nu aduc, nu au ce întreține )" /> Deci, nu )" /> Optiuni postare ® | |
Alina90 - Nu... Pentru unii poate fi o fericire de moment... Dar asta nu ține... Adevărata fericire nu se cumpără cu bani! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |