![]() | Cand iti alegi partenerul de viata te uiti la frumusete sau la caracter? Optiuni topic |
![]() | Cel mai bin la caracter, apoi cum arata. Ca daca arata bine, dar are un carater rau, ce faci dupa aia? Optiuni postare ® |
![]() | ![]() |
![]() | Eu consider ca nu are valoare ce este pe dinafara, eu zic ca poate de aceea nu sunt tratat ca atare de o fată, sunt mai urat sau nu stiu, dar inima trebuie sa aiba valoarea unei relatii care se bazeaza nu pe frumusete, nici pe cat de destept sunt si cum sa vrajesc o fata. Astea sunt aberații. Nu im place asa. Trebuie sa fiu placut Domnului si apoi Domnul îmi va pregati pe cea care îmi va fi aleasa inimii. Optiuni postare ® |
![]() | La mine, unul, sa fie buna la suflet si sa ma inteleg cu ea, la mine nu conteaza frumusetea. Optiuni postare ® |
![]() | Oare daca ura si rautatea sunt printre noi, cum vom putea sa ajungem la Domnul Isus? Optiuni postare ® |
![]() | La caracter. Optiuni postare ® |
![]() | Caracterul este mai important decat frumusețea. Optiuni postare ® |
![]() | ![]() ![]() Mai mult conteaza sufletul unei persoane, decat exteriorul ei Optiuni postare ® |
![]() | Conteaza si interiorul... dar cine nu se uita prima data la exterior? Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! ![]() |