Urmărește topicul Hip - Hop

Postează răspuns
Ultima paginaRaspunsuri: 11
Vizualizări: 1679
Membrii abonați 1
Membrii respondenti: 7
Nu ai postări în acest topic!
BBCode: [url=/forum/topic/507-hip-hop]Hip - Hop[/url]
Cont_sters
-Cont_sters -
Credeti ca e pacat sa se cante hip-hop cu versuri crestine?
Optiuni topic
AndreiBodnariuc
-AndreiBodnariuc -
Da, e pacat :p Optiuni postare ®
Exodus
-Exodus -
Lăudaţi-L cu sunet de trâmbiţă, lăudaţi-L cu alăuta şi arfa! Lăudaţi-L cu timpane şi cu jocuri, lăudaţi-L, cântând cu instrumente cu coarde şi cu că valul. Lăudaţi-L cu chimvale sunătoare, lăudaţi-L cu chimvale zângănitoare! Tot ce are suflare, să laude pe Domnul! Lăudaţi pe Domnul! Optiuni postare ®
Exodus
-Exodus -
De unde stiti voi ca e pacat? Da muzica populară sau eu stiu ce stil de muzica, nu e pacat? Orice stil de muzica ce il lauda pe Tata nu e pacat... Da-mi dovezi ca e pacat... Ca eu ti-am dat ca nu e pacat (Psalmul 150). Optiuni postare ®
Exodus
-Exodus -
De ce afirmati ca e pacat? Optiuni postare ®
Silvian
-Silvian -
steagNu sunt nici pro nici contra... si totusi multe din ele, aproape toate exprima realitatea in care traim. Exact cum s-a mai spus mai sus, ei cu mesajul transmis, ajung pe strada... de ce un pastor nu se duce sa vorbeasca cu o prostituata, un vagabont, un betiv etc... Isi strica reputatia si isi sifoneaza hainele? Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Sa nu uitam un singur lucru: Biblia este Cuvântul Domnului și nu s-a modernizat! Sa nu ne abatem de la invatatura sfanta și sa luam aminte ca Domnul Isus Cristos, este acelas ieri si azi si in veci! Amin. Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte! Este vorba de moartea a doua, despartirea pentru totdeuna de Dumnezeu! Optiuni postare ®
Silvyu123
-Silvyu123 -
Sa nu ne abatem de la harul Domnului Isus, sa nu-l schimbam in desfranare! Optiuni postare ®
Kiwi
-Kiwi -
Psalmul 150 Optiuni postare ®

Pagina 1 din 2
Răspunsul tău:
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Forum >> Muzică >> Topic Hip - Hop >> Urmărește topicul Hip - Hop | FiiLumina
meniu prim
"Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna."
~ Cecília Meireles ~