Costa - Depinde de la caz la caz. Parintii mei au o diferenta de 10 ani, dar s-au inteles de minune. Nu-mi amintesc sa-i fi vazut vreodata certandu-se sau vorbind mai tare sau stiu eu ce. Dumnezeu sa-i binecuvanteze. Optiuni postare ® | |
Nu cred Optiuni postare ® | |
Dani91 - Nu ar trebui sa afecteze o casnicie diferenta de vârstă. Parerea mea. Optiuni postare ® | |
Da, este o problemă. Unii spun că nu este. De acord, mai sunt si excepții, doar că nu facem reguli din excepții. Cum a spus Sore, "fiecare la rândul cetei lui"... e mult mai frumos așa Optiuni postare ® | |
Prima dată eu am postat si am scris că nu are importanță. Dar trecând prin viață și umblând prin lume, mi-am dat seama că e o problemă foarte mare diferența de vârstă Optiuni postare ® | |
Nu Optiuni postare ® | |
Ioana2 - Eu niciodată nu accept un băiat mai mic decât mine sau mai mare decât mine cu 4-5 ani... Consider ca, contează și vârsta... Dar în principiu, știe Domnul cine va fi alesul sau aleasa pentru fiecare dintre noi... Optiuni postare ® | |
Contează, dar depinde și de situație. Eu m-am gândit că de la 15 ani în sus, diferenţa ar fi "mare". Dar consider că dacă Domnul unește cu adevărat pe cei doi, nu e o problemă, atât timp cât diferența nu e exagerat de mare. Adică, nu îţi iei unul / una căruia/ căreia i-ai putea fi părinte, sau bunic )" /> Optiuni postare ® | |
Eu, de exemplu, nu aș aceepta un soţ mai mic (nici la ani, nici la înălțime )" />) Bărbatul e capul familiei, și cred că trebuie să fie responsabil, așa că, dacă are o vârstă mai matură, cu atât mai bine! Optiuni postare ® | |
Edda - După părerea mea, contează cât de cât să fie vârstele mai apropiate intr-o relație. Dacă este unul mai in vârstă, are cu totul altă mentalitate și nu e chiar bine, numai de aici câte s-ar putea ivi (probleme)... dar aici totul depinde de sus... dacă Domnul unește doi cu vârste nu apropiate, pot trăi fericiți până la bătrânețe! Optiuni postare ® |
Răspunsul tău: Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat! Informații avantaje cont membru autentificat |