Citește meditația Nevoia de creștini, lecturi (Petrisor Flavius)

Scrisa de: -Cont_sters
Vizualizări: 483
Scrisa:
BBCode: [url=/meditatie/id/61-nevoia-de-crestini-lecturi-petrisor-flavius]Nevoia de creștini, lecturi (Petrisor Flavius)[/url]
Creștinul se aseamănă cu timbru poștal; are valoare numai dacă se lipește de ceva, și-așa ajunge și la destinație. Lipește-te de Isus, și destinația ta va fi cerul.

Lumea e plină de fățarnici și oameni cu măști, mai bine singur decât in compania deghizaților. Să fii înconjurat de persoane nepotrivite este cea mai mare singurătate din lume.

Cine se poate birui pe el însuși poate birui și lumea; degeaba facem pe vitejii că nu e altceva decât mândrie. Ești tare când legi firea din tine și o omori, că… pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești.



Vacanța a trecut; numai în cer va fi concediu veșnic, până atunci trebuie lucrat, mers la biserică, invățat. Urechea dreaptă este calea prin care căpătam credința iar calea de ieșire nu e cea stângă, ci gura care trebuie să ducă mesajul mai departe. Prin transpirație și muncă se poate face schimbarea, e greu dar nu imposibil trebuie doar sa vrei, incepe cu motto-ul lui Iohannis „fapte nu vorbe”.



Construiește-ți o scară spre cer, rezemată de acest pământ, urc-o cu alții de mână pentru că dragostea e mai tare ca moartea, așa cum viața bate filmul, așa cum noaptea e noapte și ziua zi.



Să faci alegeri bune. De fapt, una singură, să-L alegi pe Isus.După aceea totul devine simplu, alege El pentru tine, iar El e înțelept.
SMS
Nota: 10
Puncte: 10
Voturi 1
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
1 aprecieri
Apreciază | dezapreciază
Nu a fost comentată încă!
Nu ai acces, deoarece nu ești autentificat!
Informații avantaje cont membru autentificat
Distribuie pe: facebook | twitter | linkedin | myspace | email
Meditații >> Meditații | categoria Descoperiri >> Citește meditația Nevoia de creștini, lecturi (Petrisor Flavius) | FiiLumina
meniu prim
"Ca o piesă de teatru, așa este viața: nu contează cât de mult a ținut, ci cât de frumos s-a desfășurat.”
~ Seneca ~